Партньори

SpiderTechНай-иновативния кинезио тейп в света.

Подобрява функцията. Спира болката. Активира процесите на самоизлекуване. Стабилизира без да ограничава движението.

energy

 

 

 

 

SIRIUS-D (Сириус-Д)

SIRIUS-D във всичките си модификации са хранителни добавки, допълнителна храна, подходяща за приемане при голям брой здравословни проблеми, след хирургически интервенции, травми, контузии, при извънредни физически натоварвания по време на състезания и във възстановителния период, или при тежка физическа работа. Продуктите SIRIUS-D са подходящи и за клинично здрави потребители, които искат да повишат функционалните показатели на организма си. Продуктите SIRIUS-D са универсални – подходящи и за двата пола, независимо от възрастта. Могат да се приемат от бременни жени и майки кърмачки.

all-bottlesпроф

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://siriusd.biz/

Вадимелис България

Билките на България – тинктури, билки, билкови кремове.

vadimelis-kosio-liubenov-vodnaleshta-tinkturi1-451x282

 

 

 

http://www.vadimelis.com/

 

Viteya_logo_BG-re-1Във ВИТЕЯ практикуваме новите клонове на медицината (превантивна, персонална и функционална медицина), като съчетаваме най – добрите диагностични тестове и технологии от конвенционалната медицина с най – добрите и утвърдени с ефективността си диагностики от алтернативната медицина. Така откриваме на кое от трите нива : дух, ум или тяло има проблем (т.нар. холистичен подход). Изготвяме индивидуална стратегия за справяне с дадено състояние чрез комбинация от: модел на хранене, промяна в начинът на живот, прием на природни средства или духовни есенции (цветята на д-р Бах) за да отговорят на вашите индивидуални нужди. За външния ви вид постигаме желаната от вас цел (сваляне, изчистване на подкожни мазнини, здравословно и индивидуализирано за вас хранене) чрез откриване на вашите уникални особености (метаболитен тип, хормонален баланс, специфични дефицити, баланс на невротрансмитери, психо – емоционални особености, зависимости от храна , хранителни непоносимости, особености на храносмилателната система и генетични дадености и предразположения). Това води до изготвяне на правилен и успешен подход.

viteya.bg

 

Минералът Магнезий се среща в различни съединения в природата. Магнезият играе основна роля в нашия енергиен баланс и в повече от 325 ензимни процеса. Както човешкото тяло се нуждае от вода, по подобен начин то естествено консумира магнезий всеки ден, но не разполага със система за поглъщане на този минерал.

Още преди много години е бил известен терапевтичният ефект на магнезиевия хлорид (магнезиево олио) при кожни заболявания, като псориазис например. Не е тайна, че хранителните продукти днес съдържат твърде малко магнезий и че този недостиг трябва да бъде компенсиран по някакъв начин, тъй като много от здравословните проблеми на хората се оказват свързани с магнезиев дефицит

http://magnesiumclinic.com

 

 

 

 

 

 

 

Share Button